Projectleider Gevelisolatie

Marktconform salaris, auto van de zaak

Wie zoeken wij?

Heb jij het in je om de uitvoerende wedstrijd op de bouw aan te gaan? Kan je goed het overzicht behouden wanneer je de leiding hebt over meerdere bouwprojecten? En heb je de juiste werkervaring en kennis in het gespecialiseerde buitengevelisolatiewerk? Lees dan verder!

Wij zien dat het aanbod in het verduurzamen van vastgoed aan het toe nemen is. En lsovision is de partij om hieraan bij te dragen.
“Wij zijn opzoek naar een standvastige leider op de bouw, die precies weet wat de klant wilt en ook de kwaliteit van onze vakmensen waarborgt.”

Wie ben jij en wat wordt jouw verantwoordelijkheid?

Jij bent communicatief sterk en commercieel ingesteld. Jij hebt een grote kennis en ervaring omtrent het buitengevel/isolatiesysteem en afwerkingen daarvan. Jij moet goed kunnen plannen en houdt het contact met de opdrachtgevers. Je hebt een grote verantwoordelijkheid omtrent het contracteren van onderaannemers en waarborgt de kwaliteit van de projecten tijdens de bouwen bij oplevering. De beheersing van de Bosnische / Servische taal is een pré.

Wat biedt Isovision?

– Een zelfstandige baan
– Potentiele doorgroeimogelijkheden in het bedrijf
– Een auto van de zaak
– Werken in een groeiende sector op gebied van duurzaamheid en wooncomfort
– Een goed marktconform salaris

Solliciteren

Denk jij klaar te zijn voor een nieuwe uitdaging en grote kans om te groeien? Stuur dan jouw CV en motivatiebrief naar vacatures@isovision.nl

Voor meer informatie neem gerust contact op

Tel (kantoor): 036 533 533 5
Mobiel (Yves van Bijnen): 06 40 36 30 85
E-mail: vacatures@isovision.nl